Hoppa till innehåll

Wilda4you Valpkullar

Wilda älskar att leka med sina valpar!

Wildakullen 2017 föddes 3 september mitt på eftermiddagen och kom att döpas efter Kalle Ankas berömda brorsbarn Knatte, Fnatte och Tjatte. Tre små beige ”grabbarna grus”. Alla var välskapta och vägde ungefär lika mycket. Knatte var den mörkaste av dom, Fnatte lite ljusare men hade som tur var en liten mörk fläck på sidan så att det gick att skilja honom från lillebror Tjatte som också var ljusbeige. Wilda var superstolt för sina små guldklimpar och precis som tidigare kullar vaktade hon dom intensivt tills dom var gamla nog att själva springa ut i huset och leka med mormor Angel och moster Twinnie.

Valparna flyttade slutet av oktober till Göteborg, Halmstad och Värnamo. Vi önskar dom alla Lycka till!

Namnen valdes av att det var nionde kullen i vår kennel = bokstaven I

En av valparna flyttade till Anderstorp och två till Lidingö.

Den 20 november 2016 överraskade Wilda oss med att föda valpar ett par dagar tidigare än beräknat. Vi hade inte ens hunnit skruva ihop valplådan så detta blev första kullen som föddes i vårt sovrum. Efter viss dramatik landade kullen på tre valpar, en tik och två hannar, varav en som endast vägde 99 gram! Det blev några dygns kamp mot vågen och klockan för att lille Idefix skulle komma igång och öka i vikt. Syskonen Ina och Ixie var normalstora vid födseln men tack vare att det bara var tre valpar i kullen kunde dom vräka i sig mat och det fanns även över till lille kämpen Idefix. Tur var ju det för honom och efter ett halvår hade han vuxit sig större än sin egen mamma!

Namnen valdes av att det var nionde kullen i vår kennel = bokstaven I

En av valparna flyttade till Anderstorp och två till Lidingö.

”-Hej Hej! Julen börjar närma sig och idag firar vi första advent med lite julinspirerade bilder på Wilda´s valpar. Dem är nu sju veckor och fyra dagar gamla. Snart är det dags för dem att få flytta hem till sina fina familjer och vi är övertygade om att dem kommer bli väl mottagna! Vem vill inte ha en valp i julklapp?! ?

Nu börjar det ramla in lite bilder på Wilda4You´s kull 2015. Alla valpar är så gott som tingade. Både Wilda och valparna mår jättebra. Dem är nu lite mer än tre veckor och växer så de knakar! Man börjar nu kunna se lite karaktär hos valparna vilket är väldigt roligt, men allt kan ju hända både i utseende och beteende! Alla valpar är unika och jag är noga med att i den mån jag kan matcha ihop rätt valp med rätt familj. Allt för att hund och familj ska trivas ihop så bra som möjligt. Man ska ju ändå ha sin älskling i 15år! ?”

Ja årets Wildakull blev riktiga julklappar och det var en rad lyckliga familjer som fick komma och hämta hem sina små pälsbollar lagom till lucia. Dom flyttade till Skåne, Småland, Kungsbacka och Västerås. Tre tjejer och tre killar;  Clifford4You/Cliff, Wavy4You, Curly4You, Smoothie4You/Sansa, Healey4You/Joppe och Bedford4You som fick heta Pixel i sitt nya hem.

Wilda4You är vår egen uppfödning från kullen 2012 och bara 5 dagar efter Angels kull sommaren 2014, föddes tidigt på morgonen Wildas första kull; fem underbara små mörka; svarta med vita tecken och trefärgade valpar. Pappa till dessa valpar är också Morris från Drottningholm i Stockholm och för första gången har vi huset fullt av mörka valpar.

Dom första veckorna fick tikarna bo i varsitt rum med sina valpar men sedan släppte vi ihop alla valparna på dagtid. Det var en härlig syn med 12 mörka valpar som busade omkring och lite huvudbry att placera rätt valp hos rätt mamma när dom separerades på kvällen.

Wildas valpar fick heta Minna4You/Chili, Bessie4You/Bella, Ampere4You/ Matisse, Guido4You/Charlie och Volt4You/Matisse och hamnade i Stockholm, Köping, Växjö, och Laholm.