Avelshanar

Nu har en del av våra valpar vuxit upp och några har börjat verka i aveln till vår stora glädje. Då vet vi att Angels underbara gener vandrar vidare i fler härliga cockerpooer. Här nedan kan ni läsa om Buster4You/Frasse som vi gärna förmedlar för er som är intresserade.

Frasse

Buster4You eller Frasse som han heter hos sin ägare i Harplinge utanför Halmstad, är en härlig kille som har mycket energi som Cockerpooer ska ha. Han föddes hos oss 20 april 2015 och var en av tre killar i kullen Angel2015. Han var klart störst i kullen trots att han föddes sist och redan från valpstadiet visade han sin omtänksamhet och tog hand om= låg gärna tätt intill minstingen i valplådan Tingeling4You, trots att han var nästan dubbelt så stor som henne.

Frasse är ögonlyst och patellaundersökt U.A. 8/4 -17 och är Mixed Cockerpoo med 50% Engelsk cockerspaniel, 3,125% Amerikansk cockerspaniel och 46,875% Dv. pudel.     Han är 40 cm hög, väger ca 10 kg, färgen är beige och pälsen krullig.

Hans mamma är Angel f. 2008-08-26 från vår kennel och pappa är Bruno f. 2011-02-18 från Ljungbyhed i Skåne. Mer detaljerad släktbakgrund kan fås av mig.

Är ni intresserade av att para er tik med Frasse förmedlar jag gärna kontakten. Er tik ska vara undersökt U.A. enligt CockerpooSveriges rekommendationer, d.v.s. ögonlyst och patellaundersökt.