Hoppa till innehåll

Bounty4you valpkullar

Vi är glada över att få presentera ytterligare en avelstik på vår kennel; Bounty4You, som är dotter till Twinnie och Källängs Futte i ”Chokladkullen” som föddes 7 januari 2018. Sedan Bounty ögonlysts och patellaundersöka parades hon i våras 2020 med Holger som är en jättefin brun amerikansk cockerpoo; en riktig gentleman.

Den 18/7 kom så den magiska dagen (natten) då Bountys valpar ville ut! Ultraljudet hade visat ”många valpar” så vi var beredda och jag fick assistans av Sofia Hallgren, matte till Ernst/Napoleon4You.

Alla valpar föddes utan problem, tre hannar och fyra tikar. Bounty verkade vara född till avelstik- visste precis vad som gällde.

Hela sju stycken valpar- en härlig färgpalett; beige, vita med beige fläckar, vit med bruna fläckar och min efterlängtade bruna tik – ”say no more!”. Allt har gått som på räls och sex valpar fann härliga familjer i Stockholm, Borås och Båstad. Kul att ha en lillebror att busa med, tycker den lilla bruna tiken Coffee som bor kvar hos mamma Bounty, mormor Twinnie, moster Wilda och mormors systerdotter Selma.

Kullens namn blev ”Swedish Fika”; Chai, Cortado, Coffe, Macciato, Latte, Cappuccini och Mel’ange.