Hoppa till innehåll

ANGEL

Angel var den mest godtrogna hunden som fanns!

Angel var vår första avelstik. Hon föddes 26 augusti 2008 i Billinge, Skåne hos Ann Anglevåg. Vi fick besöka henne första gången när hon var två veckor gammal och precis hade öppnat ögonen. I kullen var det sju valpar, två beige och två svarta tikar, en tvåfärgad hanne och två svarta hannar.

Mamma var Bianca, en svart cockerpoo med en svart engelsk cockerspanielmamma; Tindra och en röd dvärgpudelpappa; Diesel. Pappa var en flerfärgad sk. roan engelsk cockerspaniel och hans föräldrar därmed också 100% eng. Cockerspaniel. Det gör att Angel är 75% engelsk cockerspaniel och 25% dvärgpudel; dvs. Engelsk cockerpoo.

Angel blev mamma till en rad underbara valpar varav vi behöll två; Wilda4You f.2012 coh Twinnie4You f. 2014. hon fick även uppleva drygt ett år tillsammans med sin dotterdotter Bounty4You innan vi tyvärr fick alldeles för tidigt ta farväl av henne den 15 februari 2019. Några elakartade juvertumörer spred sig i rekordfart till hennes lungor och på bara någon månad fylldes hennes lungor med metastaser och beslutet att låta henne somna in var oundvikligt.  Vi saknar henne så oerhört mycket och tänder ett ljus för henne varje kväll i tron att hon sitter på andra sidan regnbågsbron och kikar på alla sina underbara avkommor som fortfarande skuttar runt här på jorden till stor glädje för många.

Angels morfar Diesel