Att köpa valp

Nu har vi skapat en webbaserad intresseanmälan som du kan fylla i själv och skicka in. Formuläret för intresseanmälan ligger under fliken ”Kontakter”. Kötiden för att få köpa valp från vår kennel är ca 1 år.

Kullen som föddes den 7 januari håller jag på att finna bra och ansvarsfulla familjer till just nu. Dom kommer att flytta i mitten av mars 2018. Nästa kull beräknas komma någon gång senare i sommar och då flytta till sina familjer under hösten. Tyvärr kan man inte styra löptider och följaktligen inte heller lova några valpar med leverans till sommarlovet.

OM ni redan står på listan men finner en valp på annat håll, eller av annan anledning inte är intresserade längre är jag tacksam för ett meddelande eftersom många står på kö!

När du köper valp från oss är dom redo att flytta till sina familjer tidigast när dom är 8 veckor gamla (regler från SKK). Valparna är då veterinärbesiktigade, chippade, vaccinerade, avmaskade, kloklippta och registrerade i CockerpooSverige-föreningen. Valparna är alltid doldafelförsäkrade och jag använder CockerpooSverige´s köpekontrakt. När valparna flyttar får dom med sig skötselråd, matprov och snuttefilt med mamma´s doft mm. Jag följer alltid upp mina valpar och lämnar support så länge ni har hunden, förhoppningsvis ca 13-15 år.

Vid intresse av valp vill jag gärna att ni fyller i den webbaserade INTRESSEANMÄLAN här nedan samt också under fliken ”Kontakt”.    Jag uppskattar om ni vill skriva lite om er familj, om ni har barn och deras ålder, era tidigare hundvana och hur ni tänkt lösa hundpassningen för valpen och sedan den vuxna hunden samt vad ni har för tankar med ert hundägande, ex. sällskapshund, hundkurser, aktivt sportande, terapeutiskt syfte mm. Skriv också om ni bor i hus, radhus eller lägenhet etc. Glöm inte att skriva er adress och telefonnummer.

Ni är alltid välkomna att kontakta mig för fler frågor eller funderingar.