Att köpa valp

Nu har vi skapat en webbaserad intresseanmälan som du kan fylla i själv och skicka in. Formuläret för intresseanmälan ligger under fliken ”Kontakter”. Kötiden för att få köpa valp från vår kennel är ca 1 år så för att hinna ikapp administrativt har jag nu stängt min intresselista och ber er återkomma till hösten för 2018 års valpar.

Jag kommer i vår att para Twinnie med någon trevlig cockerpoohanne och förhoppningsvis får vi valpar av den lite större modellen, runt 40 cm och va 10 kg tunga som vuxna.

OM ni redan står på listan men finner en valp på annat håll, eller av annan anledning inte är intresserade längre är jag tacksam för ett meddelande eftersom många står på kö!

När du köper valp från oss är dom redo att flytta till sina familjer tidigast när dom är 8 veckor gamla (regler från SKK). Valparna är då veterinärbesiktigade, chippade, vaccinerade, avmaskade, kloklippta och registrerade i CockerpooSverige-föreningen. Valparna är alltid doldafelförsäkrade och jag använder CockerpooSverige´s köpekontrakt. När valparna flyttar får dom med sig skötselråd, matprov och snuttefilt med mamma´s doft mm. Jag följer alltid upp mina valpar och lämnar support så länge ni har hunden, förhoppningsvis ca 13-15 år.

Vid intresse av valp vill jag gärna att ni tidigast 1 september 2018 fyller i den webbaserade INTRESSEANMÄLAN som finns under fliken ”Kontakt”.  Jag uppskattar om ni vill skriva lite om er familj, om ni har barn och deras ålder, era tidigare hundvana och hur ni tänkt lösa hundpassningen för valpen och sedan den vuxna hunden samt vad ni har för tankar med ert hundägande, ex. sällskapshund, hundkurser, aktivt sportande, terapeutiskt syfte mm. Skriv också om ni bor i hus, radhus eller lägenhet etc. Glöm inte att skriva er adress och telefonnummer.

Intresseanmälningar som kommer in FÖRE 1 sept  kommer inte att kunna beaktas!

Ni är alltid välkomna att kontakta mig för fler frågor eller funderingar.