Väntar med spänning!

2015-03-20

Nu har vi varit iväg och parat och väntar med spänning på svar med ultraljud om det lyckats. Pressen på valpköp är enorm och det är jätteroligt att cockerpoon har blivit så populär, men det ställer ännu högre krav på oss uppfödare att avla på sunda och hälsokollade tikar och hannar. Min målsättning är att följa CockerpooSveriges rekommendationer och inte avla mer än en gång om året på mina tikar mm. Det ligger också ett stort ansvar på oss att hitta bra familjer som passar ihop med valparna som är olika till personligheterna.  Nu håller jag på att gå igenom de som har satt upp sig på min kölista för valpköp. Det är inte en lätt uppgift och nu stänger jag min väntelista tills vidare då jag har över 100 familjer på kö!

Välkommen åter nästa vår när fler kullar beräknas.

Glad Påsk och lycka till med ert valpletande!

Flyg försiktigt i Påsk