Valpkull Wilda4You 2015

”-Hej Hej! Julen börjar närma sig och idag firar vi första advent med lite julinspirerade bilder på Wilda´s valpar. Dem är nu sju veckor och fyra dagar gamla. Snart är det dags för dem att få flytta hem till sina fina familjer och vi är övertygade om att dem kommer bli väl mottagna! Vem vill inte ha en valp i julklapp?! ?

Nu börjar det ramla in lite bilder på Wilda4You´s kull 2015. Alla valpar är så gott som tingade. Både Wilda och valparna mår jättebra. Dem är nu lite mer än tre veckor och växer så de knakar! Man börjar nu kunna se lite karaktär hos valparna vilket är väldigt roligt, men allt kan ju hända både i utseende och beteende! Alla valpar är unika och jag är noga med att i den mån jag kan matcha ihop rätt valp med rätt familj. Allt för att hund och familj ska trivas ihop så bra som möjligt. Man ska ju ändå ha sin älskling i 15år! ?”

Ja årets Wildakull blev riktiga julklappar och det var en rad lyckliga familjer som fick komma och hämta hem sina små pälsbollar lagom till lucia. Dom flyttade till Skåne, Småland, Kungsbacka och Västerås. Tre tjejer och tre killar;  Clifford4You/Cliff, Wavy4You, Curly4You, Smoothie4You/Sansa, Healey4You/Joppe och Bedford4You som fick heta Pixel i sitt nya hem.

Valpbilder