Valpkull Angel 2015

Lycklig mamma med sina valpar! ?

Den 30 april på Valborgsmässafton födde Angel sju underbara små blivande ulltussar. Fyra tikar och tre hannar i varierande storlek och med lite vita tecken på dom flesta. Årets färg blev beige/cognac.          En av valparna var otroligt liten men kämpade på från första stund och med lite support av matte lyckades hon mot alla odds överleva och växa till sig.

2015-05-20 skrev vi följande på hemsidans nyhetsflik;

 

”-Imorgon fyller valparna tre veckor och nu har dom öppnat ögonen allihop. Nästa milstolpe är avmaskning och att börja äta lite fast föda. Den lilla Tingeling som stödmatas fortfarande har ökat från 140 gr som minst till 455 gr dagens notering! Det vägde den största valpen Buster efter EN vecka!”

Utan tema fick valparna heta Tingeling4You/Elsa, Molly4You/Mollie, Pommac4You/Milford, Joppe4You, Kajsa4You, Mimmi4You/Molly och Buster4You/Frasse.

Åtta veckor gamla var alla valparna redo att flytta till sina familjer; någon tik bara några få kilometer bort, en hanne till Harplinge utanför Halmstad, krulliga Kajsa till Sorunda, en hanne till storebror Leon4You i Vingåker och naturligtvis ett par knottar till Stockholm 😉

Valpbilder