Om vår kennel

Cockerpoo4you är en liten familjeuppfödning av blandrashundar av mixen engelsk och/eller amerikansk cockerspaniel och dvärgpudel. Vi har vår uppfödning i hemmiljö och valparna får tidigt lära sig umgås med andra hundar, vår innekatt, barn och övriga besökare. På gården har vi även ett par stallkatter, hästar och en flock nötboskap; Highland Cattle. Förutom ”urtiken” Angel finns två yngre cockerpootikar; Angels döttrar som sedan Angel gått i pension 2016 står för reproduktionen av härliga små lurvtussar. Från kullen sommaren 2012 behöll vi en tik; Wilda4you, som fick sin första egna kull sommaren 2014 och hon har sedan fått två kullar till. Dessutom har vi Twinnie4You som är Angels dotter från kullen 2014 och sedan hon hälsoundersökts och fått UA på höfter och ögon fick hon sommaren 2016 sin första kull med sex ljuvliga små valpar; tre svarta och tre beige.

Valparna har sitt eget valprum där dom tillbringar sina första tre veckor och får sedan flytta ut i huset dagtid när dom börjar se och höra, för att dom ska bli vana vid alla förekommande ljud och rörelser i huset.

Valphagen inne

Det gör dom trygga och harmoniska, samtidigt som dom blir nyfikna på världen.

Vi bor på landet med stora fält och långa promenadstråk alldeles utanför huset och så fort valparna är stora nog och vädret tillåter får dom vara i en inhägnad på vår stora gräsmatta. Naturligtvis hårt bevakade av mamma och de tikar som inte för tillfället har valpar.

Ni är alltid välkomna att hälsa på, men vi föredrar att ni ringer eller mailar i förväg så att vi säkert är hemma. På kontaktsidan finns telefonnummer och mailadress.