Nyheter

2019-11-28

Nu bryggs det i valpfabriken!

Intresseanmälan har öppnats inför vårens valpar!

Förhoppningsvis om allt går som det ska så beräknas de att födas kring 25/1-2020 och är redo att flytta till sina nya familjer i slutet av mars 2020.

Mamma är Twinnie4You och pappa är Källängs Futte.

Intresseanmälan hittar ni under ”Kontakt” alt så klickar ni här: Intresseanmälan

2019-07-16

NU BLIR DET KENNELTRÄFF!

Sommaren rullar på med en rasande fart och man vill bara stanna tiden och njuta, men lite planering inför hösten känns också viktig. Vårens valphysteri har nu lagt sig för vår del och nu är det dax att planera för årets Kennelträff som jag hoppas blir välbesökt såväl av tidigare valpköpare som kommande spekulanter. Det är ett utmärkt tillfälle att träffa kullsyskon och deras familjer, och även för spekulanter och ni som är nyfikna på våra hundar att träffa olika typer av päls, färg, storlek och kön på hundarna samt intervjua våra tidigare valpköpare inför ert eget beslut.

Lördagen den 31 augusti kl. 11.00 är ni välkomna att samlas hos oss på Hällarp Hörnet i Falkenberg för lite mingel, lek och fika på gården.

För fikaplaneringen är jag tacksam om ni meddelar hur många ni kommer senast tisdag 27 augusti! 

Maila mig på cockerpoo4you@gmail.com eller sms’a på 0706-21 99 93

Välkomna!!

 

 

2019-04-19

Dax att uppdatera Nyhetsidan! Första kvartalet på året har varit minst sagt händelserikt!

Den 1 februari födde Twinnie4You nio stycken härliga valpar i flera olika färger. Tyvärr var en liten tik väldigt svag och efter en vecka fick vi säga farväl av henne :(. Dom andra åtta som var kvar växte till sig i en rasande fart men Twinnie hade bara sex fungerande spenar så vi fick hela tiden bistå med lite ersättning på flaska. Det uppskattades speciellt av några hannar som snart lärde sig att flaskan var lättare att suga ur än spenarna :).

Ytterligare en vecka senare tvingades vi att hastigt säga farväl av vår älskade ”Urtik” Angel – så otroligt chockande och ledsamt. Hon opererades för juvertumörer i november -18 och visade då inga tecken på spridning till lungorna som annars är en vanlig följd. I början av januari syntes heller inga tecken men i slutet av månaden började hon harkla och hosta. Vi misstänkte att något fastnat i halsen men på lungröntgen 14 februari fann man att hela lungorna var fulla av metastaser och hon fick somna in dagen efter. Vi var naturligtvis förkrossade och chockade och tur var att vi hade en hel hög små söta valpar – Angels barnbarn hemma i valplådan att gråta ut hos 🙁  Vi saknar Angel så otroligt mycket och hon finns med oss i tankarna varje dag <3

Twinnies valpar växte till sig och vi hittade åtta underbara familjer till dom, så omkring 1 april blev det full rulle på valpar som flyttade allt från Stockholm till Kristianstad, Småland (Korsberga), Malmö, Laholm, Göteborg och Oslo 🙂 Det var lite bråttom eftersom vi fått en annan tik på besök för att föda sina valpar hos oss. Det var Tingeling4You/Elsa, som föddes i Angels sista kull 2015, som nu skulle få sin första kull 🙂 Hon fick den 7 april tre stycken små beige tikar och redan innan födseln var det bestämt att en skulle åka med mamma hem till Stockholm, en skulle få stanna här eftersom vi så gärna ville ha en avkomma efter Angels sista kull – hennes själ kanske kan vandra vidare i en ny beige tik? Den sista tiken flyttar till Göteborg.             

Vi har enormt många förfrågningar om valpar och till er alla som är intresserade kan jag meddela att nästa kull planeras till årsskiftet 2019-2020. Intresselistan öppnas i oktober-november och då är ni välkomna att teckna er på webbformuläret under fliken ”Kontakter” här på hemsidan.   Jag kommer att ha en Kennelträff i augusti/september och då är ni så välkomna att träffa oss, våra hundar och inbjudna avkommor – en riktig släktträff! Mer info och datum, tid och plats kommer här på Nyhetsfliken senare i sommar.

Med detta vill jag önska er alla en riktigt Glad Påsk och fortsatt härlig vår och sommar!

 

 

2018-12-15

Nu har jag STÄNGT Intresseanmälan för vårens kullar och efter helgerna kommer jag gå igenom alla inkomna anmälningar och därefter kontaktar jag de familjer jag vill erbjuda valp. Jag hoppas det blir många valpar att fördela under våren och viktigast för oss är att hitta familjer som matchar valparnas temperament och era önskemål. Att valpen blir omtyckt från första dag är en förutsättning för att den ska få ett bra liv och bli en självklar familjemedlem att ösa kärlek över. Jag hoppas att ni har tålamod och ifall jag inte kan erbjuda er en valp inom snar framtid kanske vi ses framöver.

VI PÅ KENNEL COCKERPOO4YOU ÖNSKAR ER EN RIKTIG GOD JUL OCH ETT GOTT NYTT ÅR !!

2018-12-02

Nu har INTRESSEANMÄLAN ÖPPNAT igen och alla ni som ringt, mailat, sms’at och besökt oss är välkomna att fylla i det webbaserade formuläret som ni hittar under ”Kontakter”. 

Jag kommer att läsa alla intresseanmälningar och förbehåller mig rätten att välja ut de familjer som jag tror kommer att passa bäst till valparnas lynne, energi och personligheter i möjligaste mån. Det ligger på varje ansvarsfull uppfödare att hitta en bra matchning för att ni som köpare ska bli nöjda och därmed säkrar jag även att hunden får ett gott liv. Ni ska trots allt tillbringa större delen av dygnet tillsammans i närmare 15 års tid förhoppningsvis, så en lyckad kombination skapar därför goda förutsättningar för att valpen blir en i familjen som får dela er ovillkorliga kärlek, skötsel och dagliga omvårdnad.

I dagarna får vi besök av Källängs Futte som även denna gång ska få bli pappa till Twinnies valpar. Bounty4You får dessutom tillfälle att träffa sin pappa för första gången – så spännande! 🙂  Om det blir en lyckad träff mellan Futte och Twinnie hoppas vi på valpar i början av februari; helsyskon till ”Chokladkullen” från förra årsskiftet. Lite senare i vår väntar vi ytterligare en kull – mer info om det kommer efter nyår 😉

Nu önskar vi er alla en härlig fortsatt advent och kommande julhelg!

2018-08-25

TRÅKIGA OCH ROLIGA NYHETER 🙂

Vår lilla bestämda dam Wilda tycks inte vara med på noterna och kommer inte att få några höstvalpar men vi hoppas på löp närmare jul/nyår och då djä– blir det många möten!!

På tal om roliga möten har jag därför tänkt att det är dax för Kennelträff igen och det vore jättekul om så många som möjligt ville styra kosan till Falkenberg och oss här på Hörnet.  Ett par timmars lek och stoj i våra hagar som nu har hämtat sig efter sommarens torka tycker Angel, Wilda, Twinnie och Bounty  vore toppen. Så välkomna alla som är nyfikna på våra hundar och ni som redan haft lyckan att få hem ett litet yrväder.

Hoppas vi ses! Lördagen 8 september, kl. 12.00                                       VÄLKOMNA !!

Plats: Hällarp Hörnet 132, Falkenberg    (ring om ni vill ha vägbeskrivning, 0706-219993)

 

2018-04-07

DAX FÖR KENNELTRÄFF !!

Idag firar vår senaste kull ”Chokladkullen” 3 månader och det firar vi med att bjuda in till kennelträff 2018. Eftersom vår gård inte är lämplig att släppa en massa lösa hundar på mitt i vårsådden mm. provar vi med att träffas i år på Varbergs Brukshundklubbs anläggning. Där finns möjlighet att släppa hundar på ett säkert sätt, grilla vår lunch och använda toa mm. Dessutom kommer en av våra allra första valpar Doris f. 2010 med matte Annika f. ???? att visa lite agility på sin hemmaklubb 🙂 På klubbens hemsida kan man boka in husvagns/husbilsplats och även få vägbeskrivning. OBSERVERA att det är den beskrivningen som gäller, inte google maps!

Alla som köpt valp hos oss genom åren samt ni som är intresserade och kanske blivande valpköpare är hjärtligt VÄLKOMNA på Kennelträff

Söndagen 13 maj kl. 12 på Varbergs Brukshundklubb

Vi planerar att samlas kl.12 (valpträff på klubben på fm) och lunchar strax därefter när alla bekantat sig med varann. Vi bjuder på fika men ta gärna med önskad lunch (grillar finns). Meddela gärna via mail eller sms 0706-21 99 93 om ni kommer för att vi ska kunna beräkna fikat 🙂

Välkomna!!

Kennelträff i Ugglarp 15 april 2016

Twinnie med hennes 7 valpar !

2018-01-08

Tidigt i söndags morse, 7 januari ploppade sju underbara små knott ut; fyra beige och tre svarta jämnt fördelade mellan tikar och hannar. Twinnie skötte allt toppen och alla valpar mår bra? Nu tar Twinnie sin mammaroll på stort allvar och lämnar bara motvilligt valplådan för snabba toabesök? Båda föräldrar är hälsotestade/ögon/höfter U.A.

2018-01-03

Hej allihopa!

I härlig kennelanda så påbörjar vi såklart det nya året med en kull valpar! Nu är det våran tik Twinne4you som går dräktig och valpar vilken dag som helst. Pappan till valparna är Källängens Futte som bor i Danmark och ägs av Kirsten Basse.

Våran intresseanmälan är nu öppen igen.

Vi från Cockerpoo4you vill önska er en god fortsättning på det nya året.

2017-09-07

Glädjen är stor över att vi kan välkomna tre små knattar till världen. Dom såg dagens ljus i söndags den 3 september och överraskade oss alla genom att födas mitt på eftermiddagen; valpar brukar oftast födas mitt i natten eller tidigt i vargtimmarna 🙂  Tre små killar som naturligtvis redan fått smeknamnen Knatte, Fnatte och Tjatte 🙂 Mamma Wilda är så duktig och lycklig – men INTE när vi vill lyfta upp dom och kela – då blir hon riktigt vaktig på sina guldklimpar. Nu har vi den tuffa uppgiften att välja ut bra familjer till dom små killarna och kön är lång så hugade nya spekulanter får tåla sig till kommande kullar.

2017-07-15

Tråkiga och goda nyheter hoppas jag – Twinnie visade sig vara INTE dräktig MEN för ett par veckor sedan började Wilda löpa så nu har vi varit och träffat en supersnygg slät beige hanne och hoppas på valpar i mitten på september. Inget är som väntans tider….

 

 

 

 

 

 

 

 

2017-06-23

Idag önskar vi alla cockerpoovänner GLAD MIDSOMMAR

Twinne och Bruno 2017-05-31

med nyheten att vi går i väntans tider. Twinnie4You har varit i Stockholm på ”date” och i slutet av nästa vecka får vi besked om det blev ett lyckat resultat. Just nu håller jag på att gå igenom mina valpköparlistor. Tyvärr visar det sig att ett flertal familjer som står på kö hos mig även gör det hos andra uppfödare eller hittat valp på annat håll. Detta innebär ganska mycket extrajobb då man väldigt sällan meddelar att man funnit valp och därmed vill strykas från listan. Jag ber er därför återigen att meddela mig om ni inte längre vill stå kvar som intresserad valpköpare på min lista.

Nu hoppas vi att det blir en kull härliga och troligtvis mörka valpar i slutet av juli. Både mamma Twinnie och Bruno från Danderyd är ca 40 cm höga och väger runt 10 kg så det blir säkert valpar av den större modellen, härligt lockiga eller krulliga. Till er alla önskar vi en fortsatt härlig sommar !

2017-04-01

Nu är våren här och många i vårt långa land går och väntar och längtar efter en sommarvalp! Vi kommer inte att få några valpar som levereras innan tidigast augusti och vi har i nuläget över 150 familjer på kö! Även om vi nu har en webbaserad intresseanmälan kommer vi INTE ATT HA MÖJLIGHET ATT TA EMOT FLER INTRESSEANMÄLNINGAR förrän tidigast till hösten. Det är väldigt roligt att det är ett så stort intresse för cockerpoovalpar och vi önskar er lycka till i ert sökande efter valp eller att ni har tålamod att vänta till nästa års kullar.

Det kommer att finnas möjlighet för er som är nyfikna på våra hundar och cockerpoon i allmänhet att besöka vår kennelträff som vi kommer bjuda in till längre fram i vår. Plats, datum och tid meddelas inom kort här på hemsidan under Nyheter och på Startsidan.

2017-01-05

God fortsättning önskar vi från Cockerpoo4You och vill samtidigt meddela att vi nu öppnat för möjligheten att teckna sig å intresselistan för kommande valpkull vår/sommar 2017. Dagen till ära har vi startat upp ett webbformulär som ni själva kan fylla i och skicka in. Vänligen var noga med att fylla i alla obligatoriska uppgifter och sedan hör vi av oss när det blir en lämplig valp att köpa från vår kennel 🙂           Med önskan om en härlig fortsatt helg och en framtida skön vår och hopp om återhörande.

15682148_1817441165192461_987632667_o-kopia

2016-10-07

Bättre sent än aldrig… GRATTIS MINA HÄRLIGA 1-ÅRINGAR FRÅN WILDAKULLEN 2015; Clifford4You/Cliff, Wavy4You/Wavy, Curly4You/Curly, Smoothie4You/Sansa, Healey4You/Joppe? och Bedford4You/Pixel <3<3<3<3<3<3                                        Hoppas ni har blivit firade med mycket godsaker i era härliga familjer!

Tjejerna Smoothie, Wavy och Curly

Tjejerna Smoothie, Wavy och Curly

 

DSC_0775

Killarna Healey, Bedford, Clifford

2016-08-31

GRATTIS VÅRA ÄLDSTA VALPAR SOM FÖDDES 2010-08-31; DORIS/DESSI, THEO/THEODOR,COGNAC, MARTINI/MAJJA OCH TULLAMORE/TULA.

 

Cognac och Doris från första kullen f. 31/8-10 

Cognac och Doris från första kullen f. 31/8-10

2016-07-25

GRATTIS ALLA FEM VALPAR UR ANGELS 2012-KULL <3<3<3 <3<3 PÅ ER 4-ÅRSDAG!! Wilda4You, Vickan4You/Smilla, Valdemar4You, Vinta4You/Molly och Wilma4You/Lowa.

Angelkullen 2012

 

2016-06-20

Angels dotter Twinnie4You födde sex urgulliga små valpar, två beige tikar, en beige hanne och tre svarta hannar på måndagskvällen. Alla mår toppen och har ökat i vikt precis som dom ska?  Nu väntar sex familjer att få ta emot sina lurvtussar i augusti

image image image image

?

2016-06-17

Nu är det bara någon vecka kvar tills Twinnie4You ska få sin första kull och vi är så nyfikna på om det blir svarta eller beige valpar! Tyvärr verkar det inte bli någon kull på Angel så hon får se fram emot en tillvaro som mormor och hjälpreda till sina barnbarn som kommer framöver. Hoppas hon blir en lika duktig uppfostrare som Teddie var på sin tid 😉

DSC_0454

Angel med Leon4You/Leo (t.v) och Twinnie4You (t.h)

 

 

 

 

 

 

 

2016-06-11

ETT ”NÅGOT SENT”  GRATTIS PÅ TVÅÅRSDAGEN !! 

också till Wildas andra kull; Minna4You, Bessie4You/Bella, Ampere4You/Matisse, Guido4You/Leo och Volt4You som också fick heta Matisse i sin familj 🙂   <3<3<3<3<3

Tänk vilken livlig sommar vi hade med alla tolv valpar samtidigt!!

DSC_1280

 

 

 

 

 

DSC_0992

 

 

 

 

 

DSC_0971

 

 

 

 

 

 

 

2016-06-06

GRATTIS PÅ TVÅÅRSDAGEN !!

Idag grattar vi Tilly4You/Müsli,  Herman4You/Herman, Twinnie4You/Twinnie, Leon4You/Leo, Chess4You/Eszti, Tintin4You/Svea och Jack4You/Wembi ♡♡♡♡♡♡♡

IMG_2862

FB_IMG_1465202276120

Twinnie f. 6/6 2014 md mamma Angel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2016-06-03

Åh vad spännande! Twinnie har varit på ultraljud och vi fann en hel del små knottar som sprattlade runt i magen! Nu börjar hon bli rund också och går mest och flämtar i värmen!

Twinni u-ljud u-ljud valpar Twinnie

 

 

 

 

Till alla som ännu inte hunnit sätta upp sig på valplistan får jag tyvärr meddela att det inte är sannolikt att få ta del av årets valpar, utan jag ber er återkomma nästa år 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

2016-04-15

Tack alla härliga valpfamiljer och spekulantfamiljer som mötte upp i ett soligt Ugglarp för kennelträffen! Intresset för våra kommande valpar är enormt och väntetiden är upp till ett år, men med god planering kan man fortfarande sätta upp sig på intresselistan för valpköp i framtiden. Kolla då in under fliken ”Att köpa valp” här på hemsidan och maila in era uppgifter till mig – adressen finns under Kontakter.  Med önskan om en fortsatt härlig vår.

FB_IMG_1460308107065

 

FB_IMG_1460308371951IMG_0153

Välkomna till världen! Sex nyanser av beige/brunt, tre tikar och tre hannar födda onsdag 2015-10-07 sent på kvällen. Grattis mamma Wilda4You och pappa Bruno från Skåne! Alla valparna är redan tingade och listan är lång för ev. avhoppare så ni som vill ställa er i kö för vårens kullar är välkomna med intresseanmälan och eventuella besök efter 1 mars 2016.

20151008_140817

 

 

 

 

 

 

2015-09-09

Oj så spännande! I Wilda4You’s mage är det full aktivitet på små knytten! Dagens ultraljud visade flera livsdugliga valpfoster. Denna bilden visar en av dom framifrån och med lite fantasi kan man se huvud, kropp tre tydliga ben å svansen! (Höger framtass är lite gömd)20150909_095500

 

 

 

 

 

 

2015-08-31

BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG grattar vi idag ANGELS OCH BAILIES kull 2010 på

5-ÅRSDAGEN !! GRATTIS Baltazar/ TEXAS, Dezzi/ DORIS, Martini/MAJJA, Tullamore/ TULA, Diesel/THEO, och Cognac/COGNAC! ♡♡♡♡♡

Tänk va tiden går fort!

20150831_151717

 

2015-07-25

GRATTIS PÅ 3-ÅRSDAGEN !!!

Idag fyller Angel och Villes valpar Wilda4You, Wilma4You/Lova, Vinta4You/Molly, Vickan4You/Smilla och Valdemar4You 3 år och vi önskar dom en härlig dag med många godsaker ♡

Smilla på besök 140201

Wilda, Angel och Smilla

2015-07-08

Nu är även valparna i Skåne tingade och om några veckor börjar även dom flytta till sina familjer. Vi önskar Camilla och hennes valpköparfamiljer lycka till !

 

 

2015-07-03

Nu är det dax för alla valparna i årets kull att flytta till sina familjer men först ska dom veterinärbesiktigas. Det märks att dom behöver egen uppmärksamhet nu och det är verkligen liv i luckan. Angel blev också mormor för fem veckor sedan och i den kullen finns fortfarande två otingade valpar; en hanne och en tik, bruna med ljusa nosar och härligt krulliga! Valparna finns i Skåne.Mamma är Angels dotter Majja från 2010 kullen och pappa Bruno från Skåne- samma hanne som Angels kull i år. 

Majjas valpar, hannen till vänster och tiken till höger.

Angels dotter (f. 2010) Majjas valpar födda juni 2015

 

 

2015-06-11

GRATTIS !! Idag fyller Wildas4You´s första kull; MINNA4You/ Chilli, BESSIE4You/ Bella, AMPERE4You/ Matisse, GUIDO4You/ Leo och VOLT4You/ Matisse

                             1 ÅR !!!  Hoppas ni får en riktigt härlig dag!

Ampere, Volt, Jack

 

2015-06-06

GRATTIS!! Hela Angels 2014-kull; TILLY4You/ Musli, HERMAN4You/ Herman, TWINNIE4You/ Twinnie, LEON4You/Leo, CHESS4You/ Eszti, TINTIN4You/ Svea och JACK4You/ Vembi på

                          1-årsdagen  !!! Hoppas ni blivit riktigt ordentligt firade !!!

Första gången ute

 

2015-05-01

GRATTIS BRUNO till din allra första kull bebisar! Nu väntar vi med spänning på fler med dina fina gener. Vi kommer igen till hösten med Wilda:)11120523_10205451399498498_6568390843931440183_n

2015-04-30

Ikväll hälsar vi sju underbara små knytten välkomna till världen. Nu råder valpfeber igen! Åh, vad spännande det ska bli att få mysa med dom i åtta veckor!20150430_222954-2

 

2015-04-02

Oj, oj, först ska man rakas och sedan kletar dom något kallt på magen men sen är saken klar -jo det finns nog några små knottar i magen som ska bli underbara små ulltussar. Spänningen stiger -vilken färg och hur många???

IMG_5059

Angels valpmage 30 dagar.

 

 

 

 

 

 

 

IMG_5057

Två av dom små fosterblåsorna med små knottar i. Det gick t.o.m att se hjärtanen ticka:)

 

 

 

 

 

 

 

2015-03-20

Nu har vi varit iväg och parat och väntar med spänning på svar med ultraljud om det lyckats. Pressen på valpköp är enorm och det är jätteroligt att cockerpoon har blivit så populär, men det ställer ännu högre krav på oss uppfödare att avla på sunda och hälsokollade tikar och hannar. Min målsättning är att följa CockerpooSveriges rekommendationer och inte avla mer än en gång om året på mina tikar mm. Det ligger också ett stort ansvar på oss att hitta bra familjer som passar ihop med valparna som är olika till personligheterna.  Nu håller jag på att gå igenom de som har satt upp sig på min kölista för valpköp. Det är inte en lätt uppgift och nu stänger jag min väntelista tills vidare då jag har över 100 familjer på kö!

Välkommen åter nästa vår när fler kullar beräknas.

Glad Påsk och lycka till med ert valpletande!

Flyg försiktigt i Påsk

 

2-ÅRINGARNA !

Idag den 8 februari 2015 säger vi GRATTIS !! till Chippen, Elsa, Penny, Lucy, Mimmi och Theo!! Hoppas ni har det bra allihop och får mycket godsaker på ERAN DAG 🙂

DSC_1545DSC_0029

 

 

 

 

 

Killarna Theo och ChippenElsa, Lucy, Mimmi å Penny 7 v.                                        Tjejerna Elsa, Lucy, Mimmi och Penny

 

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR !!!

Önskar vi på Kennel Cockerpoo4You alla härliga valpköpare genom åren och alla cockerpoolovers. Nu ser vi fram emot nästa års små hårbollar!

20141223_160833


Promenadbild aug 20142014-10-20

Välkommen på Cockerpooträff och Valpträff den 15 november i Falkenberg!

 

Lördagen 15 november kl 11.00 

Ni är alla hjärtligt välkomna till Falkenberg för att träffa andra cockerpoogalna ägare/ blivande ägare eller andra som bara är glada i våra små hårbollar. Ett jättebra tillfälle att byta erfarenheter och träffa nya vänner. Jag hoppas att så många som möjligt av valpar som kommer från Cockerpoo4You kan möta upp, men alla cockerpoo är naturligtvis välkomna! Vi träffas vid lekplatsen på Vallarna i Falkenberg och går en runda. Sedan kan dom som vill släppa sina hundar i ett fårhägn (utan får!). Medtag gärna fika:)

 

 

2014-09-22

Välkommen vår blivande avelstik TWINNIE 4YOU !!

Twinnie i bokskogen 14 sept -14

 

Men först ska du bli minst 2 år,få växa till dig och hälsotestas innan vi kan börja hoppas på små söta hårbollar. Just nu har mamma Angel, syrran Wilda 4You och plastmamma Teddie fullt upp att fostra dig och du håller dom sysselsatta. Av vad du hittills  visat blir du en ny liten ”fredsmäklare” precis som din mamma och snällare tik än Angel har vi aldrig mött !

 

 

 

2014-08-31

Idag Grattar vi alla valparna från 2010 års kull – Doris, Texas, Tully, Majja, Theo och Cognac som fyller 4 år!!!! Tänk vad tiden går och vad den kullen startade upp! Nu har vi fått 29 valpar som vi hoppas glädjer många familjer och fler blir det!  LYCKA TILL !!!

Martini, Doris, Tullmore

Martini-Majja, Dessi-Doris, Tullamore-Tully

2014-07-25

GRATTIS VALDEMAR, VINTA, VICKAN, WILMA OCH WILDA PÅ 2-ÅRSDAGEN !!!

Fem små härliga lurvbollar har vuxit sig stora och är nu vuxna! Wilda har fått sin första kull och snart är dom redo att lämna valplådan och flytta till sina nya familjer. Glädjen hos er valpköpare är så kul att få uppleva och jag hoppas ni fortfarande njuter av mycket lek och mys med era vovvar  för en cockerpoo är alltid ”4you”!20140726_080723

 

2014-06-11

Just när vi skruvat ihop den nya valplådan bestämde sig Wilda för att inviga den och födde fem små underbara valpar på morgonen den 11 juni, fem dagar tidigare än beräknat! Men allt gick så bra och hon visade tidigt att mammarollen klarar hon galant. Med tolv valpar i huset är semestern räddad, allt handlar om små svarta lurviga troll!20140615_134137

2014-06-10

På självaste nationaldagen den 6 juni ville vårens första kull ut och Angel födde sju fina små svarta valpar! Det ser riktigt kul ut med en beige mamma som diar sju små svarta knytten, men ”It don´t matter if youré black or white” och hon är om möjligt ännu mer mån om sin kull än tidigare kullar. Hon förstår nog att vi har längtat!

20140606_030614[1]

Valpkull 2014 Angel


20140606_170940

Valpen Chess

 

 

 

 

 

 

 

2014-05-31

Kul med besök, men jösses vad jobbigt att springa med magarna! Idag kom Elsa från 2013-kullen på besök. Hon är en av två släthåriga valpar som Angel fått och det är verkligen svårt att tro att Elsa (längst till vänster) är helsyster med Wilda (längst till höger). Bara att Wilda är ett halvår äldre men samma pappa Ville och mamma Angel.

Elsa på besök 140531

Elsa, Angel, Teddie och Wilda

 

2014-05-27

Oj, vad magarna växer! Wilda och Angel söker sig gärna till skuggan i värmen och är ganska oroliga på natten – svårt att hitta en bekväm sovställning.

Wilda och Angel i gräset , 21 resp 11 dagar kvar!

Wilda och Angel i gräset, 21 resp 11 dagar kvar!

2014-05-20

Inget är som väntans tider…..

Nu får husse snart skruva ihop valplådan igen – och denna gången två stycken!!     Både Angel och Wilda4You lyckades bli dräktiga när dom träffade Morris i Stockholm med 10 dagars mellanrum. Framför oss väntar en intensiv valpsommar med första kullen kring nationaldagen. Hittills verkar valparna växa och frodas och det är kul att se magarna växa:) Valpintressentlistan är lång så vi har gott mod om att hitta trevliga familjer till dom små.

Angel och Wilda

Angel och Wilda


Morris

Morris

 

20140518_134556 20140518_134512

2014-04-16

Nu får vi börja längta igen!!!

Till Pingst beräknar vi få vår nästa kull med valpar och denna gången har vi parat Angel med Morris i Stockholm igen och hoppas på att det lyckats. Jag har skickat ut en förfrågan till alla er som finns på min valpintressentlista och efter 1 maj vet jag om jag kan ta emot fler namn.

Visst är våren härlig med alla små bebisar som föds i buskar och snår!

DSC_0963

2014-03-11

Våren är här!!! Dax att lägga undan vinterpälsen!!

Alla cockerpooägare inser någon gång att det är oåterkalleligt att man måste klippa rent hunden från tovor mm. Även den första valppälsen kan vara ganska knepig att hålla efter, så tack och lov har inte cockerpoon någon rasstandard, utan man klipper den som man vill, brukar jag säga till mina valpköpare.

Nu har även jag hamnat i valet och kvalet – ska jag försöka klippa någon snygg cockerpoofrissa eller hur ska jag hantera denna lurviga hårboll som nu lämnat valpstadiet och blivit en vuxen hund?Wilda före klippningen....

IMG_0025

 

 

 

 

 

 

Helgen tillbringades vid klippbordet och en hel del päls blev det – ner i soptunnan. Ju mer man klipper desto mer inser man att lika bra att börja om från början och det växer ju faktiskt ut igen!!  Knappt man fattar det är samma hund!

Nyklippt Wilda IMG_0049

 

 

 

 

 

 

 

 

2014-02-08

 

GRATTIS PÅ 1-ÅRSDAGEN !! alla valpar ur 2013-årskullen

 

Idag firar vi  Chippen, Elsa, Lucy, Mimmi, Penny, och Theo och hoppas ni har hittat många roliga kompisar att leka och busa med. 

DSC_1292

Tänk vad tiden går fort!

 

 

 

 

 

 

2014-02-01

Idag fick vi besök av Smilla med familj; Pia, Ian och Siri. Smilla är från kullen 2012 och kullsyster till vår Wilda. Hundarna brydde sig inte om det trista vädret med snö/regn utan lekte som tokingar och var riktigt glada att ses igen.

Smilla hälsar på 140201 Smilla å Wilda 140201 Smilla på besök 140201 Hundrace 140201

 

 

 

 

2013-12-30

God fortsättning till alla cockerpooälskare!

Idag gratulerar vi vår älskade ”plastmamma” Teddie på 12-årsdagen! Hon är hur pigg som helst och vi hoppas hon får vara med oss ett tag till så hon får fostra vårens/sommarens planerade valpar.

IMG_20130611_155711

IMG_20130611_155833-1

 

 

 

 

 

 

 

Idag var vi hos veterinären med Angel och tyvärr har inte Stockholmsbesöket gett resultat. Vi får invänta nästa löpperiod i april och hoppas på bättre resultat då.

 

Skärmavbild 2013-12-20 kl. 16.31.46JULHÄLSNING till alla valpköpare. Hoppas ni får en riktigt härlig helg med era små godingar.

Louise, Angel, Wilda4you och Teddie

 

 

2013-11-26

VALPAR TILL VÅREN?

Nu får vi börja hoppas och längta efter valpar till våren på allvar! I helgen var Angel och ”gjorde” Stockholm och träffade en toppenfin liten kille som heter Morris och tycke uppstod! Om en månad får vi svaret om vi kan vänta valpar i slutet av januari. Men redan nu är vi otroligt nyfikna !

DSC_0963

 
 
 
 
 
 
 
 
2013-08-31

GRATTIS PÅ 3-ÅRSDAGEN  !!!

Grattis alla valpar ur första kullen; Texas, Doris, Majja, Tully, Theo och Cognac !  Hoppas era första år har har varit härliga med mycket bus och skoj. Tänk att så’na små pyren kan bli så härliga familjemedlemmar ! Med önskan om allt väl även framöver!

DSC00443

 

 

 

 

 

 

2013-08-18

Nu kan ni beställa Highland Cattlekött ekologiskt producerat på gården. Vi planerar att slakta några kalvar i höst och tar emot bokningar för leverans i september-oktober. Klicka in på fliken ”Våra djur på gården” för vidare info.

Junior nyfödd 2011-06-12 (5)

 

 

 

 

 

2013-08-05

Idag var Vildas syster Lova på besök, och vi passade på att ta en långpromenad till skogen. Mycket bus och lek var det och två trötta hundar traskade hem efter en och en halv timme på upptäcktsfärd:)

Lova å Wilda på promenad aug -13

2013-07-25

GRATTIS PÅ ETTÅRSDAGEN  VALDEMAR, SMILLA (Vickan), LOVA (Wilma), MOLLY (Vinta) OCH WILDA !!!                                        

Önskar mamma Angel, plastmamma Teddie

                          och fam. KlintefjordSmilla,Wilda, Angel, Teddie april 2013

 

 

 

Smilla, Wilda, Angel och Teddie april 2013

 

 

2013-04-22

Nu har alla valparna flyttat till sina nya familjer och vi är glada över att ha hittat så bra hem till allihop! Med undantag av den sista lilla tiken som flyttar till Skellefteå i maj, hamnade alla valpar i västra Sverige och lilla Luci i Oslo.Vi ser fram emot fina bilder från våra valpköpare och önskar LYCKA TILL!

2013-02-09

På morgonen den 8 februari 2013, föddes Angels söta beiga valpar. Mamma och alla valparna vilar ut efter nästan ett dygns kämpande. Pappa till årets kull är samma som sommarkullen 2012; Ville från Skepplanda.20130208_165126

Med början vecka 14 flyttar alla valparna nu hem till sina nya familjer och valplådan flyttar upp på vinden så att livet kan återgå till det normala i Kennel Cockerpoo4You. Om ca ett år är det förhoppningsvis dax att skruva ihop valplådan igen och invänta en ny kull. Tills dess får ni njuta av underbara bilder på valparna under fliken ”Våra Hundar”.

Pappa till kullen 2012 och 2013

Pappa till kullen 2012 och 2013